News Jobs

3DDD Pharma 

Uw vertrouwen waard


3DDD Pharma spitst zich sinds 1998 toe op de registratie, de prospectie en de verkoop van generische geneesmiddelen.  De generische geneesmiddelen van 3DDD Pharma voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van de Europese GMP-regels en worden aan betaalbare prijzen ter beschikking gesteld aan zowel artsen als patiënten, via het wettelijke distributiekanaal van apothekers en ziekenhuizen.

Door dit te doen engageert onze onderneming zich op een actieve wijze voor het welvaren van de gezondheidszorg, en het beheersen van ziekteverzekeringskosten.

Als lid van FeBelGen (de koepelorganisatie van de generische geneesmiddelensector in België), beschikt 3DDD Pharma over een uitgebreid netwerk, een solide basis en het juiste platform voor de uitwerking van al haar projecten. 

Een onafhankelijke Belgische onderneming

Als volledig onafhankelijke Belgische onderneming biedt 3DDD Pharma een grote stabiliteit in zijn werking en producten, zowel naar partners als naar klanten toe. 

Een jarenlange ervaring zorgt ervoor dat 3DDD Pharma goed op de hoogte is van de behoeftes en noden van de gezondheidssector, en de werking en producten van 3DDD Pharma zijn gebaseerd op een zorgvuldig uitgekiende strategie voor de farmaceutische wereld

3DDD Pharma streeft naar de hoogste kwaliteitsnormen

De productie gebeurt bij bedrijven die werken volgens de GMP normen.

 

Herkenbare, gebruiksvriendelijke verpakkingen

(unit-dose)

Een voortdurend zoeken naar waardevolle en interessante informatie

De communicatie van 3DDD Pharma nv wordt gecontroleerd en goedgekeurd door de verantwoordelijke apotheker.